top of page

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face exclusiv prin serviciul de curierat rapid.

Livrarea pe teritoriul Romaniei:

Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs, livrarea se va face in termen 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Pentru clientii care opteaza pentru plata cu cardul, livrarea se face in termen 1-3 zile lucratoare de la confirmarea primirii sumei aferente comenzii în contul nostru.

Livrare pentru Europa:

Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs, livrarea se va face in termen 3-14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Pentru clientii care opteaza pentru plata cu cardul, livrarea se face in termen 3-14 zile lucratoare de la confirmarea primirii sumei aferente comenzii în contul nostru.

Termenele de livrare se referă la produsele aflate în stoc.

Nu se fac livrări în zilele de sambata si duminica. Rețineți că în anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor, timpul de livrare poate fi prelungit, ceea ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente de noi. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau inacțiunilor noastre, ci unui nou eveniment extern, caz în care sunteți de acord să nu ne solicitați răspunderea sub nicio circumstanță.

In cazul in care este specificat pe site ca intr-o anumita perioada nu se proceseaza comenzi, timpul de livrare se va calcula incepand cu ziua din care este mentionata reluarea activitatii.

 

Taxa standard de livrare este de 9,99 lei per colet pentru Romania si 99,99 lei pentru tarile din Europa. Daca cumperi produse de peste 350 lei cu livrare in Romania, transportul este gratuit. Momentan livram doar pe teritoriul Romaniei si in tarile din Europa. Totuși, dacă doriți să cumpărați ceva de pe site și nu aveți o adresă în tarile mentionate, contactați-ne la adresamaria@mariacostake.com și putem discuta.

Returnarea produselor

Uneori se întâmplă ca din diverse motive să nu mai dorești un anumit produs. Dacă sunteți nemulțumit de produsele achiziționate de pe acest site și doriți să returnați unul sau mai multe dintre ele și să primiți banii înapoi, puteți aplica pentru procedura de returnare a produselor în termen de maximum 14 zile de la data în care ați intrat în posesia fizică a produselor. Astfel, dacă doriți să returnați produsele, vă vom returna banii, toate cu excepția taxelor de transport. Banii vor fi trimiși în contul dumneavoastră bancar în termen de 30 de zile de la data primirii acestor produse și după ce ne asigurăm de integritatea acestora. Costurile de transport pentru retururi trebuie suportate de client.

La retur, produsele trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care le însoțesc (factura etc.).  Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte si nefolosite.

Pentru a solicita returnarea produselor, va rugam sa ne scrieti un e-mail la maria@mariacostake.com în care menționați data expedierii coletului, numărul comenzii, produsul returnat și suma de returnat. Metoda de plată trebuie să fie pe card, caz în care vom avea nevoie de datele contului bancar.

 

Suntem mai mult decât bucuroși să vă avem ca client și vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări pe care le aveți!

bottom of page